02.07.2006.

DOBRODOŠLI NA NAŠ BLOGGER SITE!!!

Bend su 2001. godine osnovala cetiri srednjoškolca kratke pameti, slicnih ideja i širokih vidika. Prvi nastup je bio na centralnom doceku Nove 2002. godine u Zenici.Nedugo zatim krenule su svirke po gradićima i poslije nam je bilo dobro.Bend je nakon toga mnogo puta mijenjao clanove a bogami i ime nekoliko puta(to ne bih da pišem jer nema gluposti koju mi nismo koristili kao ime)Do izmjene članova došlo je zbog neozbiljnosti pojedinaca i puke mladosti u našem preduzeću.Gitarista Gile je bend napustio onoga dana kad je na probu uletio basistin Tajo i rekao DOSTA jer se vježbalo u podrumu njegove kuće.Nakon toga stigao je Klavijaturista koji nedugo zatim zbog eskiviranja proba bijase ispaljen a nakon par mjeseci zbog neviđenog talenta bogami i vraćen(ovo"nevidjenog talenta", sam napisao zato sto mi trenutno stoji iza ledja). Gitarista je koristio iste finte kao i klavijaturista i na sve moguće načine izbjegavao probe.
Zbog gore navedenog prestali smo sa radom par mjeseci i bacili se na malo aktivnije stvari kao sto su derneci i djevojke,zatim je slijedio ponovni početak rada i ova ekipa kakva je i danas sačinjava ADRENALIN koji je počeo sa stvaranjem vlastitih pjesama.


Prva pjesma „Oooo“ koju možete downloadirati na ovoj web-stranici, snimljena je u oktobru 2005. i postala je dosta slušana na lokalnim radio stanicama. Pjesma je u novokreiranom SPORT ROCK stilu, slušljiva i jednostavna. Trenutno se radi na još dvije pjesme koje ce zaokružiti prvi dio puta do dugo sanjanog albuma. Tekstove piše basista; muzika i aranžman za prvu pjesmu je radio bend.

Clanovi benda negiraju bilo kakvu povezanost sa porocima danasnjice-alkohol, droga, prostitucija, clanstvo u politickim strankama i upadanje u rijec dok stariji govore.

Clanovi benda:
Bihorac Ernad – gitara,vokal
Elvin Šijak – klavijature
Duško Kostic – bubnjevi
Aldin Šehic – bas

ADRENALIN ZENICA


Kontakt:

Download
Najave nastupa
17.05.2008 god.
Club "Pulpitum" Visoko

Linkovi

GALERY / VIDEO

MOJI FAVORITI
-

BROJAČ POSJETA
83236

Powered by Blogger.ba